+421 484 131 573 sekretariát školy
+421 484 133 502 školská jedáleň

Spravodaj 2023/24

Športový deň

Dňa 16. 2. 2024 sa u nás na škole konal športový deň. Žiaci sa od samého rána zapájali s veľkým nadšením do rôznych športových disciplín ako je vybíjaná a florbal. Preukázali neuveriteľnú zručnosť, rýchlosť a tímovú spoluprácu, čo viedlo k vzrušujúcim zápasom plným adrenalínu a emócií. Na konci dňa sme mali možnosť oceniť víťazné tímy a poďakovať všetkým, ktorí sa podieľali na organizácii tohto skvelej udalosti. Tento športový deň bol skvelou príležitosťou na prekonanie sa, spoluprácu a zabavenie sa s priateľmi.

Žiaci 8.A

Viac vo fotoalbume tu: https://www.zsjgtbb.sk/sk/fotoalbum/sportovy-den

 

Valentín 

 Viac vo fotoalbume tu: https://www.zsjgtbb.sk/sk/fotoalbum/valentin-2024

 

Vianočné trhy

Dňa 14. 12. 2023 sa na Základnej škole Jozefa Gregora Tajovského uskutočnili vianočné trhy. Každá trieda si doniesla svoje vianočné výrobky, ako napr. vianočné pečivo, stromčeky, mydlá, ozdoby, svetielka, ... Šiestaci si s pani učiteľkou Čellárovou pripravili príjemný program. Rodičia nám všetkým pomohli vybrať dosť peniažkov. Neskôr nám prišiel spríjemniť večer otecko pani učiteľky Kočíkovej, ktorý nám zahral na fujare. Skvelé občerstvenie sme si mohli kúpiť u detí a podporiť ich alebo sme si vonku pred školou mohli dať fajnučký, sladučký punč.

Ďakujeme všetkým, ktorí nás prišli podporiť :)

Žiaci 7.B

Viac vo fotoalbume tu: https://www.zsjgtbb.sk/sk/fotoalbum/vianocne-trhy-2023

 

Mikuláš v škole

Na našej veselej škole je vždy veselý aj Mikuláš, anjeli, ale aj čerti. Tento rok bol Mikuláš o deň skôr, lebo 6. decembra si išli deviataci prezrieť stredné školy. Keď Mikuláš zabúchal na dvere, z triedy sa ozval krik. Mikuláš a jeho pomocníci vošli. Zatiaľ kým deti spievali pesničku, či recitovali básničku, anjeli chválili poslušné detičky a čerti ,,uhlíkovali´´ tých čo neposlúchali. Všetci sa však dočkali sladkej odmeny. Pri vychutnávaní si mikulášskych fajnotiek sme si všetci uvedomili, že Vianoce nám už klopú na dvere. (Ďakujeme za spoluprácu deviatakom a šiestakom.)

Žiaci 6.A a 6.B

Viac vo fotoalbume tu: https://www.zsjgtbb.sk/sk/fotoalbum/mikulas-v-skole-2023

 

Balónbal

Milí čitatelia!

Po dlhých rokoch sa na našej škole uskutočnil 21. novembra 2023 Balónbal. Nechýbala dobrá atmosféra a ani sladké odmeny pre účastníkov. Zúčastnili sa žiaci 4. až 9. ročníka. Súboje boli veľmi napínavé, no na prvom mieste mohla byť iba jedna trieda. 3. miesto obsadila 6.B, 2. miesto 9.A a na prvom miesto po tesnej výhre 8.B. Gratulujeme!

Ďakujeme za úžasnú podporu detí a samozrejme ďakujeme p. uč. Antalecovej za to, že bola spravodlivá rozhodkyňa a p. uč. Pitschmannovej za výborné moderovanie (taktiež babám, ktoré pomáhali pri moderovaní a stolíku a F. Beličkovi za organizáciu).

Ďakujeme každému za účasť!

S pozdravom 9.A

Viac vo fotoalbume tu: https://www.zsjgtbb.sk/sk/fotoalbum/balonbal-2023

 

Halloween

25. októbra 2023 sa u nás v Podlaviciach na Základnej škole Jozefa Gregora Tajovského konala halloweenska party!

Už niekoľko rokov naša škola dodržiava túto halloweensku tradíciu a ako každý rok sa jej zúčastnili žiaci (strašidlá) od štvrtého po deviaty ročník. Na tejto strašidelnej párty sa uskutočnila veľká diskotéka, strašidelný pochod po Podlaviciach a nesmelo chýbať ani vyhodnotenie masiek v každej triede. Každé strašidlo dostalo za svoj kostým malú sladkú pochúťku.

Ďakujeme ochotným pani učiteľkám, pánovi riaditeľovi, ale aj nášmu skvelému DJ.♥☺

Tešíme sa na ďalšiu akciu!  ☺

Žiaci 6.A

Viac vo fotoalbume tu: https://www.zsjgtbb.sk/sk/fotoalbum/halloween-2023

Partneri

ZAP   KIA   Stefe  TWD

 

Podporovatelia

partner partner partner partner partner partner partner partner

 

Inštitúcie

Rodičia a priatelia Mandyska Minedu Nucem SPU OR
partneri_aktualny_projekt