+421 484 131 573 sekretariát školy
+421 484 133 502 školská jedáleň

Naj škola! Naši žiaci v šou RTVS!

Spojenie vedomostí, šikovnosti, ale aj šťastia. Na obrazovky RTVS prišla veľká šou pre žiakov základných škôl a osemročných gymnázií Naj škola 2023, ktorá dokazuje, že škola nie je nuda. Každý slovenský okres má v novej zábavno-vedomostnej súťaži svoje želiezko v ohni.

Takým želiezkom sa stali aj naši ôsmaci a deviataci. Po nakrútení upútavky , kde odprezentovali našu školu a pohotovo odpovedali na otázky moderátora Petra „Expl0ited“ Altofa, sa vrhli do samotného súťaženia.

V základných kolách sa v štúdiu vystriedali po 3 tímy zo západného, stredného a východného Slovenska. Tímy reprezentovali traja súťažiaci pri pultíkoch a 30 ďalších spolužiakov v publiku.

V základnom kole náš tím BYSTRICKÝ BUMERANG tvorili Peter Kyzek, Michaela Lapinová a Lukáš Sršeň. V ďalšom postupovom kole vystriedal Peťa Matúš Perašín. Súťažiaci zbierali body odpoveďami na súťažné otázky či plnením rôznych úloh. Spolužiaci v publiku odpovedali tajným hlasovaním. Zbierali body, ktoré na konci relácie pripísali súťažiacim tímom a mohli zvrátiť celkový bodový stav. Jedna zábavná úloha je vždy pripravená aj pre pedagógov.

Víťazný tím našich žiakov úspešne postúpil do osemfinále a dúfame, že to dotiahnu k víťazstvu. V ňom si okrem titulu NAJ ŠKOLA 2023 môžu vybojovať aj finančnú výhru 10 000 eur.

Naj škola ukáže, že učiť sa dá s humorom, ľahkosťou a že mať vedomosti je skvelá vec. Spoznáme nárečia, kuchyňu, významné osobnosti, záhady a tajomstvá slovenských regiónov. Vnoríme sa do záhad fyziky a chémie prostredníctvom pokusov.

Prvá časť šou Naj škola sa na obrazovky Jednotky dostala už v sobotu 10. septembra o 9.30 h. Každú sobotu o tomto čase sa vysielajú nové časti . Už sa tešíme na tie časti, v ktorých sa svojimi vedomosťami blysnú žiaci našej školy.

Držte nám palce!

 

https://www.zsjgtbb.sk/sk/fotoalbum/naj-skola-nasi-ziaci-v-sou-rtvs

Partneri

ZAP   KIA   Stefe  TWD

 

Podporovatelia

partner partner partner partner partner partner partner partner

 

Inštitúcie

Rodičia a priatelia Mandyska Minedu Nucem SPU OR
partneri_aktualny_projekt